Fäbodantien talli

PONIRAVIKOULU

Poniravikoulu on ratsastuskoulun tapaan toimiva turvallinen paikka ohjattuun toimintaan ponien ja hevosten kanssa. Poniravikoulussa perehdytään ajamisen lisäksi ponien hoitoon, ruokintaan ja muihin tärkeisiin aiheisiin. Kursseja järjestetään eritasoisille harrastajille poninhoidon alkeista kilpailuihin ja valmentamiseen keskittyviin kursseihin saakka.

 Suomen Hippos ry:n alaiset poniravikoulut tarjoavat laadukasta ja turvallista toimintaa. Fäbodantien Tallilla toimii Suomen Hippoksen vuonna 2012 hyväksymä poniravikoulu.

Poniravikoulu voi toimia raviradan alaisuudessa tai yksityisenä kouluna. Suomen Hippos panostaa tulevina vuosina poniravikouluihin ja niiden kehittämiseen, ja tavoitteena on tarjota mahdollisuus raviurheilun aloittamiseen helposti, ohjatusti ja turvallisesti.

KEVÄÄN 2013 KURSSEJA

Ponin ajo- ja hoitoviikonloppu 10 h, 95€

Ponin hoidon, valjastuksen ja ajon perusteet

Pe 22.3klo 17-19

La 23.3 klo 12-16

Su 24.3 klo 12-16

Ponin hoitokurssi 10 h

Kurssilla ei tarvitse olla aiempaa hevoskokemusta. Alaikäraja 7 vuotta. Kurssilla opit ponin hoitoa ja käsittelyä. Harjaaminen, taluttaminen, kavioiden puhdistus, loimitus ja ponin peseminen ovat kurssin keskeisiä aiheita. Viimeisellä kerralla ajamme ponilla