Fäbodantien talli

Ratsastuskoulu

Fäbodantien talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Opettamisesta vastaa ratsastuksenopettajaksi vuonna 1984 valmistunut Päivi Hietala. Ratsastuskoulun käytössä on 11 hevosta ja ponia. Hevoset ja ponit ovat hyväluonteisia ja koulutettuja. Ratsastustunnit pidetään säästä riippuen joko ulkona aidatulla ja valaistulla kentällä tai sisällä ratsastushallissa, maneesissa. Lisää tietoa hevosista, poneista ja tallista löydät sivupalkin Hevoset-, Henkilökunta- ja Tallialue-linkeistä.

Ratsastustunteja on sekä aloittelijoille että pitempään ratsastaneille. Opetus tapahtuu pienissä (max 6 ratsastajaa) ryhmissä. Ryhmiä on eri tasoisia, helpoista vaativiin, ja pyrimme löytämään kullekin ratsasstajalle sopivan ryhmän. Tunnin sisältävät vaihtelevasti koulu-, este-, istunta- ja muita harjoituksia. Tämän lisäksi on mahdollista ratsastaa lähistön maastossa metsäpoluilla ja hiekkateillä. Järjestämme myös ratsastusleirejä, syys-kevätkaudella viikonloppuleirejä ja kesällä 3-5 päivän leirejä. Kesän leireistä löytyy lisää tietoa täältä. Viikonloppuleireistä ilmoitamme erikseen kotisivuilla.

Fäbodantien Ratsastajat (FäR) ry on ratsastusseura, joka toimii tallin tiloissa. Seuralla on tällä hetkellä noin 120 jäsentä, sekä junioreja että senioreja. Seura järjestää tallilla mm. kilpailuja eritasoisille ratsastajille, kursseja ja luentoja, teemailtoja, ponikerhon perheen pienimmille, erilaisia tapahtumia koko perheelle. Fäbodantien Ratsastajat ry:n jäsenenä saat myös alennusta ratsastustuntien hinnoista. Lisää tietoa jäsenyydestä löydät täältä